Reviews van eerdere opdrachtgevers over TimeMaud

 

 

Thamara en Jelle

“Bedankt Maud en band!!! Het was fan-tas-tisch, we hebben super genoten!! 🤩🤩 Één en al lof gehoord van de gasten en er zijn visite kaartjes meegenomen…. dus wie weet 😉😁

 

Daphne en Danny 

“Hi Maud!! Wij hebben volop genoten gisteren! Wat een prachtig optreden akoestisch tijdens het eten en spectaculair feest in het Paviljoen! Dank jullie wel!!”

 

Hans en Hannie Jaasma

“Afgelopen zaterdag 19-09-2020 zijn Hannie en Hans in het huwelijk getreden op een bijzondere locatie, het Thomaskerkje te Katlijk.

Onze ceremonie werd begeleid door de coverband Time Maud, zelf hadden wij een aantal nummers uitgekozen die tijdens de ceremonie die door Time Maud op een fantastische wijze werden vertaald; Bryan Adams- i’m ready, queen, don’t stop me now, alles is liefde van Bløf.

Het was om kippenvel van te krijgen een echte aanrader.

Met vriendelijke groet, Hans en Hannie Jaasma”

 

 

Oswin & Gerbrich

In de voorbereiding voor onze bruiloft belandden wij in de discussie ‘band of dj’. Hij de voorkeur voor een dj, ik de voorkeur voor een band. Na meerdere websites te hebben bekeken, kregen we de tip om TimeMaud te boeken. Door corona konden we hen helaas niet live zien optreden, maar door de goede recensies toch geboekt. De communicatie verliep goed en wat waren wij blij met deze bandkeuze. Een echt feest repertoire, van top 40 nummers tot rapmuziek en als verzoeknummer zelfs ‘Het gras van het Noorderplantsoen’! Wat hebben wij een topavond gehad. De combinatie van de verschillende nummers maakt jullie voor iedereen toegankelijk.

 

Wij kunnen TimeMaud bij iedereen aanbevelen!

Liefs Oswin & Gerbrich”

Joëlle Jongma – van der Leij | Fotograaf

Joëlle Jongma – van der Leij | Fotograaf


 

Richard en Annelies

“Nadat de band die wij geboekt hadden voor onze bruiloft op de dag zelf helaas moest afzeggen, hebben wij TimeMaud gevraagd of zij nog konden komen optreden. Zo fijn dat zij zo spontaan de muziek wilden verzorgen op onze bruiloft! Heel bijzonder en dankbaar hiervoor. Wij hebben hier onwijs van genoten en ook al onze gasten zijn helemaal los gegaan! Zelfs ons nummer van de openingsdans konden ze spelen, en dat allemaal zo spontaan. Bedankt Maud, Sytze en Bram voor jullie fantastische optreden, het was een geweldig feest!!
 
Groetjes,
Richard en Annelies”

B&R

“Een muzikaal enthousiasme en gezelligheid, daar zorgt TimeMaud voor! Toen de band begon te spelen had iedereen in no time de voetjes van de vloer en waren we volop aan het meezingen. Het was een prachtig feest.

Nogmaals bedankt B&R”


Jamie en Saagry Postma

“Lieve Maud, Sytze en Bram,

Ontzettend bedankt voor jullie optreden tijdens ons trouwfeest. Vanaf de eerste tonen zat de sfeer er gelijk in. Van jong tot oud stond al snel op de dansvloer en waren daar ook niet meer weg te krijgen. Knap hoe jullie zo’n uiteenlopend gezelschap hebben weten te boeien met jullie goede muziek.

TimeMaud staat voor ons voor gezelligheid, goede muziek en een prachtige stem!

Ook in de voorbereiding was het contact prettig. Jullie waren toegankelijk en wilden graag mee denken om ons huwelijksfeest zo compleet mogelijk te maken. Wat ons betreft is TimeMaud zeker een aanrader voor een topfeest!

Groet Jamie en Saagry Postma”

Reviews TimeMaud


B & D

“Beste Maud en Sytze,

Het was fantastisch dat jullie tijdens de ceremonie van onze bruiloft opgetreden hebben. Maud zingt zo prachtig. Een engelen stem, zo hoog en zuiver. En Sytze begeleid daar geweldig bij. Bij de prachtige woorden van de trouwambtenaar was het een perfecte toevoeging. Het gaf de ceremonie hierdoor een nog sprookjesachtigere sfeer.In de aanloop naar de bruiloft hebben we duidelijke afspraken gemaakt waardoor er op de dag van de bruiloft nog maar weinig geregeld hoefde te worden. Het telefoon gesprekje in de voorbereiding was prettig om elkaar een heel klein beetje te leren kennen. Jullie zijn enorm flexibel. Wij hebben 3 liedjes aangevraagd die niet op jullie playlist stonden en ze alle 3 prachtig gespeeld.

Heel erg bedankt hiervoor! Groetjes B & D”

 

Tjitte en Michelle

“Of je misschien Fries kan zingen Maud?’ een stilte, kort daarna een grote lach; ‘dan ga ik dat toch gewoon proberen!’ Dankbaar en overdonderd door de muzikale toevoeging van Sytze en Maud tijdens onze ceremonie, de timing, de sfeer en uitstraling gaven ons een gevoel van intimiteit en echtheid.

Als alle avondgasten binnen zijn, staan wij te popelen om te dansen. Daar heeft Timemaud wel een oplossing voor, muziek aan en gaan. Vanaf het eerste nummer tot de laatste noten hebben we staan dansen en genieten van deze drie topmuzikanten. Wederom Dankbaar voor het creëren van de juiste sfeer en het verlengen van de dansvloer op het podium 😉

En nog een kleine waarschuwing mocht iemand Timemaud boeken, trek comfortabele schoenen aan, die ga je nodig hebben…. Liefs Tjitte en Michelle”


Stefan en Lisanne

“Wij hadden hoge verwachtingen van Timemaud maar ze hebben zelfs die weten te overtreffen. Sjoerd, Bram, Sytze en Maud, jullie zijn echt geweldig!

We zijn zeer onder de indruk van jullie zangkwaliteiten en de manier waarop er word ingespeeld op het publiek. Vanaf het eerste nummer dat jullie speelde was het feest en dat vonden we echt fantastisch! Bedankt dat jullie op onze bruiloft wilde spelen!

Groetjes, Stefan en Lisanne”


 

Estel en Stephan

“TimeMaud heeft onze bruiloft compleet gemaakt! Het was vanaf het eerste contact een feestje om met ze samen te werken maar ook letterlijk een feestje op de dansvloer! Tijdens de ceremonie heeft Maud een aantal prachtige en kwetsbare nummers ten gehore gebracht, een lach en een traan, alles is voorbij gekomen. Na een letterlijke transformatie en een aantal extra bandleden was ons feest compleet. TimeMaud Kwintet heeft een spetterende performance gegeven waarbij ze alle gasten op de dansvloer hebben gekregen! Mooi om te zien dat jullie echt inspelen op het publiek en het repertoire daarop aanpassen. We hebben heel veel complimenten gekregen over onze grote dag en dat hebben we mede aan jullie te danken, dank daarvoor! Ik weet zeker dat als we ons 10 jarige jubileum vieren we wederom een beroep op jullie gaan doen! Jullie zijn een fantastische band waar het enthousiasme en de lol vanaf spat!!

Groetjes Estel en Stephan”


Geert en Josine

“Lieve Bram, David, Sytze en Maud

Afgelopen Zaterdag 18 mei zijn wij getrouwd, en wauw wat een knalfeest is het geworden!
Het lied van onze openingsdans was prachtig.. Jullie hadden een fantastische repertoire en de dansvloer was de hele avond goed gevuld.. vele foute dansmoves zijn voorbij gekomen!!
Voor iedereen die een goed feest wil geven of gaat trouwen zullen wij TimeMaud zeker aanraden!!
Enorm bedankt voor jullie bijdrage aan onze bruiloft.

Liefs Geert en Josine”


Ronald en Wia

“Wanneer Timemaud ergens in de stad optreedt dan gaan we altijd kijken. Wij zijn fan! Goede interactie met het publiek, prachtige stem van Maud. Mijn man heeft een verrassingsfeest voor mijn 50e verjaardag georganiseerd en als kers op de taart een optreden van TimeMaud. Aan het begin van de avond wat rustigere muziek zodat we konden kletsen en later op de avond de voetjes van de vloer. Wat hebben we genoten!! Dankjewel Maud, Sytze en Bram

Ronald en Wia”

TimeMaud Acoustic

 

Sander en Cindy

“Timemaud is een fantastische band die weet hoe je een feestje moet bouwen. Zij hebben onze bruiloft tot een onvergetelijke gemaakt. Jong, energiek en muzikaal zeer professioneel!!! Leuke variatie in de setlist en als klapstuk van de avond hadden zij speciaal “One” van U2 voor ons ingestudeerd. Wat ons betreft een blijvertje in de setlist 😉
Gasten vroegen allemaal: “Waar hebben jullie die vandaan?”
Bedankt voor jullie spetterende optreden.
 
Met vriendelijke groet en misschien tot ziens,
 
Sander en Cindy”

 


Hans en Kitty van Eijk

“Voor onze bruiloft op 27 september 2018, hadden we gekozen voor het “luister naar de liefde” pakket van onze trouwambtenaar Esther Aalberts-Kalma
(van Trouw met liefde) met een muzikale bijdrage van TimeMaud.
Dit bleek een gouden keuze.

Het contact met TimeMaud werd in eerste instantie gelegd door Esther, maar al snel was er ook persoonlijk contact met Maud.
Op ontspannen wijze hebben wij telefonisch afspraken gemaakt en er was direct een klik. Heel fijn om te voelen dat je te maken hebt met kundige, meedenkende mensen, die jouw dag alleen maar mooier wensen te maken. Dit laatste is zeker gelukt.

Maud en Sytze hebben onze bruiloft een bijzondere invulling gegeven.
We waren zeer geraakt door de wijze waarop ze de door ons gekozen muziek hebben neergezet en ingevuld.
Het maakte onze dag compleet.

Hans en Kitty van Eijk”

 

Frans

“Vanaf het eerste contact met Maud een goed gevoel, Timemaud heeft op een hele bijzondere manier onze feestavond kleur gegeven, super goede uitvoering, relaxt en spontaan !
Kan deze band van harte aanbevelen en ze staan zeker op onze lijst voor een speciale dag volgend jaar ! mvg Frans”


Anke en Harwin

“Op vrijdag 16 november zijn wij getrouwd en hebben wij mede dankzij Timemaud een geweldige avond gehad! Iedereen stond op de dansvloer, het was echt genieten! Bedankt! Anke en Harwin”
 

A&M

“We hebben het fantastisch gehad en enorm genoten van jullie prachtige muziek. Nog onze hartelijke dank daarvoor. A&M”

 

 

Sjouke & Thea

Op 14-09-2018 zijn we getrouwd onder muzikale begeleiding van TimeMaud Duo en TimeMaud Kwintet. Van tevoren via telefoon en email alles doorgenomen. Alles was mogelijk, wat wij maar wensen, prima geregeld.

Wat was het een mooie ceremonie met door ons persoonlijk gekozen liedjes, gezongen door Maud en begeleid door Sytze. ’s Avonds mede dankzij TimeMaud Kwintet een prachtige avond gehad. Wat was het feest!
Van happy hardcore tot dansen in de polonaise. We zullen nog lang nagenieten….. voor een impressie: https://www.facebook.com/sjouke.vogelzang/videos/1754237318019001/
 
Heel erg bedankt!! Groetjes Sjouke & Thea
 

 

Marga van Rij

Ons 50 jarig huwelijksfeest was werkelijk top. Mede dank zij de band en de manier waarop Maud inhaakte op de liedjes van de kinderen en kleinkinderen. TimeMaud, jullie zijn fantastisch!!!

M van Rij

 

Marit & Frank

Lieve Maud, Sytze en Bram,

Jullie hebben een heel bijzondere dag nog iets specialer gemaakt. Wat hebben we van jullie genoten en wat kwamen de nummers die we hadden gekozen voor de ceremonie goed tot z’n recht. De tranen kwamen al toen ik jullie het nummer van Tracy Chapman een laatste keer hoorde repeteren en tijdens de ceremonie was het de prachtige stem van Maud die zorgde voor kippenvel.

Tijdens de borrel zorgden jullie voor een relaxte en fijne sfeer met jullie goede playlist en onverwacht werd ‘mag ik dan bij jou’ een hoogtepunt van de middag met hier en daar een traan. Heel bijzonder.

Maar het is niet alleen de muziek die TimeMaud zo bijzonder maakt. Het is ook jullie vriendelijkheid, jullie oprechtheid en de interactie met ons en onze gasten. Onze dochter was zó blij dat ze even de tamboerijn vast mocht houden en op het bekken mocht slaan (en helaas daarna super verdrietig toen ze de instrumenten weer in moest leveren haha), maar het waren die kleine dingen die we nooit zullen vergeten.

Bedankt dat jullie er bij waren!

Liefs Marit & Frank


S.

Lieve Sytze, Bram, Joep, David en Maud,

Wat hebben wij een fantastische avond gehad dankzij jullie. In 1 woord van begin tot eind genoten!

Timemaud wist precies de juiste snaar te bereiken op het goede moment. Er was dankzij jullie op ons feest ruimte voor een brede lach maar ook zeker voor af en toe een traan.

De dansvloer is geen moment leeg geweest door jullie! Iedereen ging met de voetjes van de vloer waarbij menigeen besloot om zelfs haar schoenen van de hand te doen 😉

Het was een onvergetelijke avond Timemaud  bedankt namens ons en al onze gasten!

 

Jo

Lieve Bram, David, Sytze en Maud,

Een bruiloft brengt voor het bruidspaar een hoop onzekerheden mee; wordt het mooi weer, verloopt alles soepel, zijn alle gasten wel blij en tevreden etc etc. Er was slechts 1 onderdeel van deze prachtige dag waar we geen enkel moment aan hebben getwijfeld en dat zijn jullie!

We wisten vanaf onze eerste ontmoeting met jullie dat het helemaal goed zou komen. En dat hebben jullie ook gewoon bevestigd!

Jullie spel en zang tijdens de ceremonie was mooi en intiem, heeft vele vreugdetraantjes doen rollen over geëmotioneerde wangen. En tijdens de avondsessie was er een mooie opbouw naar een geweldig feest. Ondanks dat jullie nog nooit zo zacht hadden gespeeld ha ha! Niemand heeft daar ook maar iets van gemerkt.

De interactie met de aanwezige kinderen tijdens het feest heeft velen geraakt en het feest compleet gemaakt.

Alle aanwezigen vinden jullie een geweldige band. En bovendien een zeer aantrekkelijke band. Dat mag ook zeker gezegd worden!

Heel erg bedankt voor jullie enthousiasme en inzet. Jullie zijn een prachtige en geweldige band!

Jo

 

 

Marcel 

Ontzettend bedankt voor jullie optreden. Het begon al fantastisch bij de ceremonie hoe jullie onze gekozen nummers prachtig hebben gespeeld en gezongen (bedankt Sytze en Maud!).

Door wat ongelukkige omstandigheden was er hier en daar wat vertraging maar daardoor heeft iedereen nogmaals kunnen genieten van jullie optreden en extra veel nummers gehoord 😉

En ’s avonds….jullie weten hoe er een feestje gebouwd moet worden. Ondanks dat de deuren dicht moesten wegens de decibellen, wisten jullie nagenoeg iedereen aan het dansen te krijgen waarbij de kinderen natuurlijk de grote gangmakers waren. Wat hebben jullie daar prachtig op ingespeeld en het was helemaal perfect!

Mars

 

Hanneke

Wij hebben een fantastische avond gehad mede dankzij jullie vieren! Kwaliteit ten top en super gezellig. Voor iedereen was het leuk en de avond verliep al heel snel swingend tot de laatste minuut!!

Ontzettend van genoten!!
En de communicatie van Maud en het bruidspaar is top. Alles is mogelijk!
 
Groetjes Hanneke
 

G&M

Mede door TimeMaud is ons huwelijksfeest een knalfeest geworden. De mensen van TimeMaud voelen haarfijn aan hoe ze een feest kunnen opbouwen. Onze complimenten.
Lieve Bram, Sytze en Maud ontzettend bedankt! G&M

 

HB

Hallo Maud, Bram, Laurens en Sytze,

 
Wat een gaaf feest hebben jullie er afgelopen zaterdag samen met ons van gemaakt.
Nadat jullie de zaal op stoom hadden gebracht ging het dak van Lokaal 55 er bijna in zijn geheel af.
Jullie zijn muzikale en enthousiaste vakidioten die weten hoe een nummer moet klinken, wanneer je dit speelt en hoe je verschillende nummers aan elkaar verbindt. Ook alle genres worden moeiteloos door jullie gespeeld en gezongen. Maud heeft een geweldige stem en is ook een podiumbeest. Sorry heren maar zoals je zult begrijpen ben ik sinds zaterdag een fan van Maud.
Nogmaals dank voor jullie bijdrage aan ons 25/26 jarig jubileumfeest.
De hechte groep is er sinds afgelopen weekend alleen nog maar sterker op geworden en vormt de basis voor het volgende jubileum. Spelen jullie dan ook weer 😉
 
Groeten en tot ziens,
 
Peter (collega’s HB + partners)
 

Jeroen en Aukje

TimeMaud heeft voor een fantastisch muzikale avond gezorgd tijdens ons huwelijksfeest.  Zowel jong en oud stonden de hele avond op de dansvloer te swingen, TimeMaud voelde de sfeer goed aan en zette hierop het juiste muziek repertoire in.
Wij zijn erg blij dat TimeMaud bij ons kwam zingen en feesten, mede dankzij hen is het een onvergetelijke avond geworden!
 
 
Hartelijke groet,
 
Jeroen en Aukje
 
 

Johannes en Teatske

We vonden het fantastisch en hebben leuke reacties mogen ontvangen over jullie.
 
Fijne communicatie onderling en heel fijn dat de openingsdans voor ons uit de lucht kwam vallen. Hierdoor konden de zenuwen geen rol spelen. Leuke muziek! En op de locatie was het contact met jullie ook heel fijn/flexibel. Bedankt!
 
Groetjes Johannes en Teatske
 

Roy en Grieteke

 
We hebben genoten van TimeMaud kwintet. Vanaf moment één tot de laatste seconde was het een knalfeest. Dansvloer vol van begin tot eind. Mede door jullie was het echt een fantastisch feest. We hebben met z’n allen het zweet op onze rug gedanst. Wordt nog veel over gesproken! Onvergetelijk!
 
Groetjes, Roy en Grieteke
 
 
 
 
 
 

Nicole en Franc

Beste Maud Sytse en Bram,

 
Wij willen jullie bedanken voor jullie optreden bij onze 25 jarige bruiloft.
Mede door jullie is het voor ons een heerlijke avond geworden.
Jullie muzikaliteit en veelzijdigheid zorgde er voor dat iedereen het naar de zin had.
Ook de persoonlijke snaar werd door jullie geraakt door het schitterende nummer van John Legend.
Van onze gasten hebben we alleen maar complimenten gekregen voor de muziek.
Ook het contact voorafgaand aan de bruiloft was fijn.
Er werd naar onze wensen gevraagd en geluisterd en alles werd duidelijk besproken.
Wij zullen nog lang napraten over deze heerlijke avond en wie weet tot een volgende keer.
 
Groetjes Nicole en Franc
 

Jeroen en Femke

We waren superblij met TimeMaud op ons trouwfeest! Deze energieke band voelt de sfeer goed aan en speelt daar uitstekend op in. Ze hebben een geweldig feestje gebouwd! Het is ze ook gelukt iedereen op de dansvloer te krijgen, zelfs de mensen die daar anders nooit komen. Complimenten aan de band, ook namens de gasten. Jullie waren geweldig!

Jeroen en Femke

 

H.

Beste Maud,
Ik wil jullie nog even bedanken voor de fantastische muzikale begeleiding van mijn feest.
Niet alleen ik vond het super maar vele van de vrienden en kennissen.  Wat Sneek niet al te bieden heeft.
Ook heel aardig dat jullie de “love boat” tussendoor nog even hadden ingestudeerd.
Nogmaals dank. H.

 

Yme en Bibiche

Naast een geweldige dag, hebben we ook een geweldig feest gehad, met een super leuke,  enthousiaste band. De sfeer zat er lekker in en we zijn niet van de dansvloer af geweest. We hebben ook veel complimenten gekregen over de band, dus wie weet krijgen jullie binnenkort nog een boeking!  Heel erg bedankt,  groetjes Yme en Bibiche

 

Jelmer & Angela

Wat een geweldig feest!

TimeMaud heeft op ons huwelijksfeest, 15 september 2017, echt de sfeer erin gebracht en kreeg iedereen hierin mee, waardoor het een super feest is geworden! Ze weten zich goed aan te passen aan het publiek en de locatie, in ons geval Strandpaviljoen ’t Zilt in Harlingen. Er werd ruim de tijd vooraf genomen, om door te spreken wat je wel en niet wou en een speciaal verzoeknummer wordt extra ingestudeerd. Hierdoor werd onze trouwdag nog specialer. Van begin tot eind was het één groot feest!

Wij kregen vele complimenten van onze gasten over de muziek en TimeMaud is zeker een aanrader voor bruiloftsfeesten.

Super bedankt Maud, Sytze en Bram en op naar het volgende feest (over 12 ½ jaar toch Maud ;)?)!

Jelmer & Angela


C en J

“Geweldige band met een zangeres met een prachtige stem, die de sfeer goed aanvoelde en ons met het veelzijdige repertoire een super avond heeft bezorgd! C en J”

A en B

“Superleuk! We hebben zo genoten! Wat waren jullie goed zeg, jullie hebben er een mooi feest van gemaakt! Heb van heel veel mensen gehoord dat ze de band zo goed vonden! Bedankt! A en B”


Attje en Marcus Frietema

“We willen TimeMaud enorm bedanken voor de geweldige dag. Hoe intiem het in de kerk was en zo uitbundig het op het feest was. Jullie weten elke keer de juiste snaar te raken! Groeten Attje en Marcus Frietema”

Reviews TimeMaud


Wilco en Helma

 
“TimeMaud heeft op onze bruiloft zeker voor een feest gezorgd. Ze spelen goed in op het publiek en samenwerking is top.  Onze gasten en wij vonden het super geslaagd. Een aanrader. Wilco en Helma”

JCI Sneek

“Hoi Maud en bandleden, Jullie waren top!! Wat een mooi feest werd ons 25-jarig bestaan. Jullie hebben perfect ingespeeld op de situaties. En wat een mooie stem en een wat een goede energie heeft de band. Een echte aanrader voor ieder feest. Namens Organisatie JCI Sneek, Tjalling Schurer”

Reviews TimeMaud

Janna Blom

Reviews TimeMaud

Janna Blom

Reviews TimeMaud

Janna Blom


Kirsten en Stefan

“Beste Maud en Sytze,Dank voor de geweldige muzikale aankleding tijdens onze ceremonie. Niet alleen stond het muzikaal als een huis, maar ook de sfeer was perfect. De samenwerking in de voorbereiding was zeer prettig, jullie luisterden goed naar onze wensen. Kortom, jullie inbreng heeft absoluut bijgedragen aan een hele mooie ceremonie met een feestelijk slot.Groetjes,Kirsten en Stefan”

 


Jolanda en Jildert

“Hoi Maud!

Bedankt voor de fantastische avond!! We hebben enorm genoten! Wat zijn jullie ontzettend goed!! Jullie weten enorm sfeer te brengen.  Nogmaals bedankt voor de onvergetelijke avond!Groeten Jolanda en Jildert”


 Fettsje en Ben

 “Dag Maud, Sytse en Bram, neeeeheee….. we waren jullie nog niet vergeten hoor! Wij zijn nog steeds aan het nagenieten van ons feest…geen tijd voor andere dingen Wat hebben we genoten van jullie optreden, heerlijke muziek…Topper was natuurlijk de muzikale verrassing van het zingen van ons lievelingslied ‘Malaika’. Ben was echt blij verrast en ontroerd J …..Mooi gezongen en gespeeld, we waren weer even terug in Afrikaanse sferen, en dromen. Net zoals vroeger in onze tijd /verblijf in Tanzania, daar waar het begon… We hebben veel positieve reacties ontvangen over het feest, gezellig gepraat en gedanst …En vooral over jullie geweldige muzikale band en het mooie zingen van Maud! (als een malaika/angel) Wat een verrassing om aan het eind van de avond ons naar voren te vragen. Iedereen om ons heen en dan ‘Mag ik dan bij jou’ het lied van Claudia de Breij te zingen. Zo warm en ontroerend, zo mooi… We hebben dit zeer gewaardeerd en al onze vrienden ook. Een warm en lief afscheid na zo’n geweldig feest. ‘Tige tank’!!

Nogmaals bedankt, en veel nog veel succes. Warme groet, Fettsje en Ben”


neer en mevrouw Dijkstra

“Hi Maud, Joep en de rest van de band! 

Wat een fantastische avond!! We hebben er zo van genoten. Het dak ging er af. Van al onze gasten kregen we te horen dat ze de band zo goed vonden. Dat vonden wij ook als bruidspaar. De opbouw van alle sets was perfect en we zijn op het hoogtepunt gestopt! Super.. Jullie hebben onze trouwdag zeker een spetterend einde gegeven! Dank daarvoor!Groeten

 Meneer en mevrouw Dijkstra! ;)”

 


Harlingen Ongeschut

 “Beste band van harlingen ongeschut !!!!!! toppers”

 

Organisatie Harlingen Ongeschut 2016

 


M.

“Maud en Sytze, we zijn nog helemaal aan het nagenieten van onze bruiloft.

De opening van de ceremonie heeft heel wat losgemaakt bij onze gasten en uiteraard ook bij ons, en dat is echt te danken aan jullie fantastisch optreden. Maud wat heb jij prachtig gezongen, iedereen kreeg er kippenvel van. Het was werkelijk perfect.

Ik wil jullie uit de grond van mijn hart bedanken voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan. Ik wens jullie alle goeds voor de toekomst!”


L. 

“Hallo TimeMaud,Nog bedankt voor jullie mooie optreden tijdens onze bruiloft op 20 mei, we hebben genoten! Super dat jullie (stiekem) speciaal voor ons Racoon hadden ingestudeerd! We hebben veel positieve reacties van onze gasten gekregen en iedereen ging helemaal los tijdens de 90ties medley 🙂
Deze wilden jullie niet onthouden; jullie prachtige bandselfie 😉 hij heeft een mooi plekje gekregen in ons fotoalbum van alle wegwerpcamerafoto’s!”

 

FullSizeRender

 


Gertjan en Hedwig 

“Beste Maud, Sietse en overige bandleden, 

Wat een geweldig feest hebben jullie er 27 mei van gemaakt! 

‘S middags hebben jullie prachtig gespeeld tijdens onze ceremonie in de kerk. Dit vonden wij echt een hele mooie en bijzondere aanvulling op onze ceremonie!  En ’s avonds ging het dak eraf, geweldig hoe jullie op het publiek in weten te spelen. Wij hebben na afloop heel veel complimenten gehad over de band en ook over jullie optreden tijdens de ceremonie.

Ontzettend bedankt!

Groeten,

Gertjan en Hedwig” 

 


Jan Paul en Joukje Reineman 

“Beste TimeMaud,

 Ontzettend bedankt dat jullie tijdens onze bruiloft hebben opgetreden.

We vonden het heel bijzonder dat jullie tijdens de ceremonie een aantal

nummers hebben gezongen met z’n 2en die we zelf voor de ceremonie hadden uitgezocht.

 Onze kinderen vonden zelfs de soundcheck erg leuk.

 Tegen de avond toen er nog 2 band leden bij kwamen ging het dak eraf.

We hebben erg genoten en veel positieve reacties gehoord ook bij de gasten.

We vonden dit een waardevolle toevoeging aan deze speciale dag.

Nogmaals heel hartelijk bedankt.

M.v.g Jan Paul en Joukje Reineman” 

Reviews TimeMaud

Foto: Fotografie Lydia


 Anton en Judith

“Beste Maud, Sytze en overige bandleden, 

Nogmaals hartelijk dank voor jullie optreden, we hebben veel complimenten over jullie gekregen en meerdere mensen hebben jullie visitekaartje meegenomen!
We hebben enorm genoten van de muziek en er een groot feest van gemaakt met zijn allen. Precies zoals we het graag wilden!

mvg. Anton en Judith”

 


 One Local Day

“Maud, Sytze en Bram maakten ons event One Local Day meer dan compleet! Ze speelden perfect in op de momenten van de dag (bij binnenkomst wat rustiger nummers en later bij drukte meer up-tempo) en wisselden naadloos over op hun eigen playlist tijdens de pauzeblokjes. Maud is een zeer professionele zangeres (wat een prachtige stem!!) en met haar bandleden heeft ze gedurende 2 dagen de sfeer perfect aangevuld met prachtige, akoestische muziek! We kregen van bezoekers heel veel complimenten over TimeMaud!

Organisatie One Local Day”

Reviews TimeMaud


Luutsen en Eefje

 “Hoi Maud, Sietse en andere bandleden, Wij willen jullie graag hartelijk bedanken voor het mede mogelijk maken van ons fantastische trouwfeest! We hebben héél veel leuke, enthousiaste reacties gekregen over jullie! Jullie speelden echt precies de nummers die wij nodig hebben om er een feestje van te kunnen maken, een perfecte mix van pop, rock, NL-talig, salsa, jaren ’90 en ga zo maar door. Thanks! We wensen jullie veel succes en plezier met het maken van zulke prachtige avonden en wie weet tot ziens!

Groetjes, Luutsen en Eefje Stellingwerff “


 F.

“De boeven en het personeel waren zeer enthousiast over TimeMaud”

“F., gevangenisbewaarder Veenhuizen”


 Arnold & Amy

“TimeMaud trio heeft gezorgd voor een knalfeest op onze bruiloft. We hebben  onwijs veel complimenten  gehad van onze gasten op de geweldige muziek. TimeMaud weet in te spelen op het publiek en iedereen te vermaken.

Arnold & Amy”


 Arwin Brouwers

“Goedemorgen dame en heren,

Ik wil jullie graag bedanken voor een zeer geslaagde avond gisteravond in Lichtenvoorde. Zeer mooie en gezellige muzikale ondersteuning van de avond.”

Arwin Brouwers


 Eddie en Elly

“Het is moeilijk om de juiste muziek en sfeer te vinden bij het feest wat je wilt gaan geven. Wij zijn in contact gekomen met Sytze en Maud, in een huiselijke omgeving hebben we alles doorgenomen, na die avond hebben we geen twijfel meer gehad…. De muziek was geregeld!
En wat zijn we blij met onze keuze, na  enkele rustige nummers, kwamen de dans nummers, wat hebben we een geweldig feest gehad.
Ontzettend veel positieve reacties van de gasten die ook een geweldig feest hebben gehad, dus bent u op zoek naar een band die weet wat de gasten willen, dan is TimeMaud de juiste keuze!!
Bedankt TimeMaud, dankzij jullie was het een top feest!!!!

Liefs Eddie en Elly”

Reviews TimeMaud


Marco en Paulien

“In onze speurtocht op internet naar een zangeres voor tijdens de  huwelijksceremonie kwamen we terecht bij Maud, haar versie van All of Me betoverde ons. Dat bleek in het echt nog mooier. Maud en Sytze hebben fantastisch gezongen en gespeeld. Wat was het bijzonder. Na de ceremonie ook nog een set als achtergrond muziek. Geweldig. Veel gasten kwamen naar ons toe waar we deze zangeres vandaan hadden gehaald. Complimenten. Dank dat jullie onze ceremonie zo speciaal hebben gemaakt. We hebben ontzettend genoten van onze huwelijksdag en jullie hebben daar absoluut aan bijgedragen

Veel dank, Marco en Paulien”

 

Reviews TimeMaud Reviews TimeMaud


 Warande

“Een band uitzoeken vind ik altijd heel moeilijk. Het moet altijd de juiste combinatie zijn van muziek. Wij hebben TimeMaud XXL ingezet voor ons personeelsfeest. Het was een groots succes. De combinatie van nieuwe muziek die nu gedraaid wordt met de wat oudere discohits was een doorslaand succes. Vandaag zei een collega: Als de band speelde was de dansvloer gevuld, zelfs naast de dansvloer werd gedanst. Zodra de band stopte, stopte het dansen ook en ging iedereen drinken halen een frisse neus. Maar als de band weer begon met spelen, kwamen ze direct terug! In het deel van de zaal waar de mensen gewoon rustig zaten werd de muziek ook gehoord en daar vond men de muziek ook geweldig goed. Kortom ik heb alleen maar complimenten gehoord! Dus wij zijn ontzettend tevreden en kijken terug op een geweldig geslaagd feest en dat is mede dankzij de band TimeMaud XXL en hun spetterende optredens!”

Nicole Hopster namens Warande

Reviews TimeMaud Reviews TimeMaud Reviews TimeMaud


Hospitality Group Amersfoort

“Dat onze jaarlijkse eindejaarsdagen speciaal zijn was ons zelf al bekend. Dat TimeMaud ze nog specialer kon maken niet!

Dat de hele middag de stoppen doorsloegen in het koetshuis bleek dus niet aan de elektrische Volvo te liggen, maar aan de band die als verrassingsact het avondprogramma voor haar rekening nam. Stiekem gegluurd op de playlist die verlaten bij de voorste speaker lag en het beloofde wat. Per muzikant vulde het podium zich tot er maar liefst vijf musici voor ons klaarstonden. En wij inmiddels voor hen! Met een opbouw die zelfs de meest roestige benen met ritmegevoelige olie wist te smeren. Via evergreens en vergeten hits, waar verdacht veel mensen de teksten van zijn bijgebleven, eindigt de dansvloer in een zwetende massa waar menig schoen en stropdas is gesneuveld. Zoals het hoort…!

Vier uur spelen was nog niet genoeg geweest, dus voor ons zit er maar één ding op; meer TimeMaud!”

Hospitality Group Amersfoort


Luciano en Daphne 

“Op 3 juni hebben wij een top bruiloft gehad, waarbij het feest compleet is gemaakt door TimeMaud! De band heeft ons goed verrast met alle nummers die wij fantastisch vinden, van Ed Sheeran tot een ABBA medley. Vanaf het eerste nummer ging de zaal los en de rest van de avond heeft de dansvloer vol gestaan. De band voelde precies aan welke nummers iedereen los zou krijgen.

We willen jullie dan ook nogmaals bedanken voor het spetterende feest! En Maud, we willen jou bedanken voor het ontzettend fijne contact dat we hebben gehad. Je weet het met gevoel en een hele persoonlijke touch over te brengen. “

Liefs, Luciano en Daphne


 Michiel en Xanne

“Ons huwelijk was niet geslaagd zonder TimeMaud! Op de ceremonie in de kerk hebben Maud en Sytze als duo twee nummers zo prachtig gezongen, iedereen was er stil en ontroerd van!
In de avond hebben we het geluk gehad te mogen genieten van de volledige band en het dak ging er helemaal af! We hebben na afloop zeer veel enthousiaste en positieve reacties ontvangen van onze gasten dat ze de hele avond fanatiek hebben gedanst. Kortom een betere band hadden wij ons niet kunnen wensen! “

Michiel en Xanne


 Tseard en Eleonora

“Jeetje Wát een band! En dus: wat een feest! Het was in één woord: fantastisch!
Jullie zijn zo op elkaar ingespeeld en hebben echt plezier op het podium; dat kun je zo zien.
En wat voelen jullie het publiek goed aan!
De eerste reacties van onze gasten kwamen de dag na het optreden al binnen; “wat een superband hadden jullie geboekt!”
Jullie hebben onze avond tot een echt feest gemaakt. Heel erg bedankt!
Wij zijn nog steeds aan het nagenieten en kijken stiekem al uit naar de volgende gelegenheid dat wij jullie weer kunnen boeken!”

Tseard en Eleonora


 Marlieke en Joe

“Wat een geweldige band TimeMaud! Op ons huwelijksfeest hebben ze er een knalfeest van weten te maken. Van te voren overlegd over wat voor soort muziek we wilde hebben, op de avond zelf was het precies wat we graag hoorden. Wij hadden zelf weinig inspiratie voor het nummer voor onze openingsdans, hier heeft Maud mee geholpen door verschillende suggesties te mailen. Maud heeft een geweldige stem, iedereen heeft het er nog weken over gehad dat de band zo goed was en de zangeres… Ze wisten op de avond zelf precies de sfeer te proeven van het publiek. Ontzettend bedankt voor ons knalfeest! Wij hopen dat het goed met jullie gaat. Succes in de toekomst.”

Marlieke en Joe


Nienke

“3 juni 2015 had ik de eer om ceremoniemeester te mogen zijn bij de bruiloft van Daphne en Luciano. Een wens dat zij hadden voor de bruiloft was dat er een goede band moest komen om het feest goed te laten knallen. Aangezien de bruidegom zelf muzikaal is, werden de eisen aan de band ook groter. Gelukkig kwamen we bij het kwartet van TimeMaud. Na een erg fijne en professioneel gesprek met Maud zelf was het duidelijk, dit moest de band worden voor de grote dag! Zo geschiede, op 3 juni stond het kwartet TimeMaud klaar voor het grote feest. Het eerste nummer werd gedanst door bruid en vader, aan het eind van het nummer stond de hele zaal op de vloer! TimeMaud had de perfecte mix gevonden van nummers voor alle doelgroepen die er rond liepen, van ABBA tot Jason Mraz. Dankzij jullie was het feest een gigantisch succes, dus nogmaals dank daarvoor!’

Nienke