Repertoire TimeMaud, altijd up to date!

 

Golden Oldies en de Hipste Hits

Wekelijks wordt ons repertoire uitgebreid met de nieuwste hits. Daarnaast hebben we altijd een lijstje Classics achter de hand.
Mis je nét dan ene speciale liedje?  Geen paniek want wij studeren het speciaal voor jullie in!

Setlijst voor jou op maat gemaakt

Vooraf aan elk optreden maken wij een nieuwe setlijst gebaseerd op het feest, de doelgroep en jouw wensen. Dit is uniek aan TimeMaud en nog nooit hebben we meegemaakt dat het geen geslaagd feest werd.

Toch over een andere boeg?

Mochten wij merken dat de avond toch net iets anders verloopt dan we vooraf dachten dan hebben wij genoeg ervaring en repertoire om een andere weg in te slaan. Wij zijn geen verzoekjesband maar STEL dat je oma ineens besluit haar befaamde quickstep te willen dansen, of de puberende neefjes en nichtjes vragen om Justin Bieber of een meerheid van het publiek blijkt stiekem wél van Nederlandstalige meezingers te houden..? Dan springen wij daarop in.

TimeMaud is flexibel en op alles voorbereid. Lees hieronder de reacties van eerdere feestvierders over ons brede repertoire.

Reacties feestvierders

De communicatie verliep goed en wat waren wij blij met deze bandkeuze. Een echt feest repertoire, van top 40 nummers tot rapmuziek en als verzoeknummer zelfs ‘Het gras van het Noorderplantsoen’! Wat hebben wij een topavond gehad. De combinatie van de verschillende nummers maakt jullie voor iedereen toegankelijk.

Ontzettend bedankt voor jullie optreden tijdens ons trouwfeest. Vanaf de eerste tonen zat de sfeer er gelijk in. Van jong tot oud stond al snel op de dansvloer en waren daar ook niet meer weg te krijgen. Knap hoe jullie zo’n uiteenlopend gezelschap hebben weten te boeien met jullie goede muziek.

Wij zijn nog steeds aan het nagenieten en kijken stiekem al uit naar de volgende gelegenheid dat wij jullie weer kunnen boeken!

TimeMaud Kwintet heeft een spetterende performance gegeven waarbij ze alle gasten op de dansvloer hebben gekregen! Mooi om te zien dat jullie echt inspelen op het publiek en het repertoire daarop aanpassen. We hebben heel veel complimenten gekregen over onze grote dag en dat hebben we mede aan jullie te danken, dank daarvoor! Ik weet zeker dat als we ons 10 jarige jubileum vieren we wederom een beroep op jullie gaan doen! Jullie zijn een fantastische band waar het enthousiasme en de lol vanaf spat!!