Gaan jullie trouwen en ben je op zoek naar Live Muziek tijdens jullie Huwelijksceremonie?

Op zoek naar live muziek tijdens de huwelijksceremonie? Zangeres Maud en pianist Sytze begeleiden de ceremonie, de borrel en het feest.

TimeMaud Duo bestaat uit Zangeres Maud en Pianist Sytze. Samen spelen zij de mooiste songs in een romantisch jasje. Welke liedjes jullie willen horen is geheel aan jullie. TimeMaud maakt haar eigen Piano en Zang versie hiervan. Hoe persoonlijker hoe beter! 

Live muziek tijdens jullie trouwceremonie maakt jullie dag nóg bijzonderder.

Live muziek tijdens de huwelijksceremonie

Janna Blom Fotografie

“We willen TimeMaud enorm bedanken voor de geweldige dag. Hoe intiem het in de kerk was en zo uitbundig het op het feest was. Jullie weten elke keer de juiste snaar te raken!”

Meer reviews lezen? Lees hier wat anderen over ons zeggen.

 

Persoonlijk en Uniek

TimeMaud speelt jullie persoonlijke liedjes tijdens de momenten die jullie zelf uitkiezen. Een persoonlijk lied bijvoorbeeld tijdens het weggeven van de bruid of bij binnenkomst van het bruidspaar, tijdens het tekenen van de akte en een vrolijke dansbare song na afloop van het officiële gedeelte. Jullie kunnen het helemaal vormgeven zoals jullie het willen. TimeMaud studeert graag jullie persoonlijke songs in.

Jullie ceremonie is voor ons een succes als de muziek heeft kunnen bijdragen aan een persoonlijk en onvergetelijk moment voor jullie en jullie gasten!

Beluister hier beneden een korte compilatie van eerdere huwelijksceremonies die wij mochten begeleiden.

 

Het kiezen van de juiste liedjes

Ben je nog op zoek naar een mooi, persoonlijk lied voor tijdens jullie huwelijksceremonie? We hebben een lijst gemaakt met songs die we tijdens eerdere ceremonies hebben gespeeld. Download onze lijst en vraag gerust om advies of meer inspiratie.

 

Lied suggesties voor tijdens de huwelijksceremonie

 

Het kiezen van de BABS

Zijn jullie nog op zoek naar een trouwambtenaar in Friesland? Wij hebben al veel BABS’en mogen ontmoeten die elk op hun eigen manier een ceremonie aankleden. Bijzonder om daar steeds getuigen van te zijn en om dit de ceremonie samen met hen in te vullen. Wij vinden het leuk om onze favoriet even in de spotlights te plaatsen. Dit is Esther Aalberts-Kalma. Esther is altijd vrolijk, creatief en gedreven in haar werk en geeft graag samen met jullie de huwelijksceremonie vorm. 

Trouwen

Voor meer informatie over Esther zie Trouw met Liefde

 

Graag tot ziens en alvast een onvergetelijke dag toegewenst!

 

Live Video’s TimeMaud

 

 
Jullie spel en zang tijdens de ceremonie was mooi en intiem en heeft vele vreugdetraantjes doen rollen over geëmotioneerde wangen.