“We willen TimeMaud enorm bedanken voor de geweldige dag. Hoe intiem het in de kerk was en zo uitbundig het op het feest was. Jullie weten elke keer de juiste snaar te raken!”

Janna Blom Fotografie

Gaan jullie trouwen en zijn jullie op zoek naar live muziek tijdens jullie huwelijksceremonie?

Live muziek tijdens jullie trouwceremonie maakt jullie dag nóg bijzonderder.

TimeMaud speelt jullie persoonlijke liedjes tijdens de momenten die jullie zelf kiezen. Vaak kiest het bruidspaar voor een persoonlijk lied bij het weggeven van de bruid of binnenkomst van het bruidspaar, tijdens het tekenen van de akte en een vrolijke dansbare song tijdens het verlaten van de kerk na afloop. Jullie kunnen het helemaal vormgeven zoals jullie het willen, wij studeren graag jullie persoonlijke songs in.

Beluister hier beneden een korte compilatie van huwelijksceremonies die wij mochten begeleiden.

Ben je op zoek naar een mooi, persoonlijk lied voor tijdens jullie huwelijksceremonie? De lijst met songs die we tijdens eerdere ceremonies hebben mogen spelen ligt voor jullie klaar.

Zijn jullie nog op zoek naar een trouwambtenaar in Friesland? Wij werken graag samen met Esther Aalberts-Kalma. Esther is altijd vrolijk, creatief en gedreven in haar werk en geeft graag samen met jullie de huwelijksceremonie vorm.

Voor meer informatie over Esther zie Trouw met Liefde

Graag tot ziens en alvast een onvergetelijke dag toegewenst!

#bruiloftsceremonie #huwelijksceremonie #trouwen #wedding

Jullie spel en zang tijdens de ceremonie was mooi en intiem, heeft vele vreugdetraantjes doen rollen over geëmotioneerde wangen.