Wist je dat TimeMaud ook Akoestisch te boeken is? Onder de naam TimeMaud Acoustic spelen we bekende pop, jazz en funksongs in een akoestisch jasje. TimeMaud Acoustic bestaat uit zang, toetsen, gitaar en cajon en is te boeken als 3 mans en 4 mans formatie.

TimeMaud Acoustic past uitstekend op festivals, markten, recepties, bedrijfs- en verjaardagsfeesten. Locaties waar het volume wat beperkt moet blijven maar het feestje net zo groot mag zijn. De unieke samenstelling maakt deze band mobiel en overal inzetbaar.

TimeMaud akoestisch, sfeervolle achtergrondmuziek bescheiden volume!

TimeMaud akoestisch, sfeervolle achtergrondmuziek bescheiden volume
TimeMaud Acoustisch
TimeMaud akoestisch, sfeervolle achtergrondmuziek bescheiden volume

“Het is niet alleen de muziek die TimeMaud zo bijzonder maakt. Het is ook jullie vriendelijkheid, jullie oprechtheid en de interactie met ons en onze gasten”

“Maud, Sytze en Bram maakten ons event One Local Day meer dan compleet! Ze speelden perfect in op de momenten van de dag (bij binnenkomst wat rustiger nummers en later bij drukte meer up-tempo) en wisselden naadloos over op hun eigen playlist tijdens de pauzeblokjes. Maud is een zeer professionele zangeres (wat een prachtige stem!!) en met haar bandleden heeft ze gedurende 2 dagen de sfeer perfect aangevuld met prachtige, akoestische muziek! We kregen van bezoekers heel veel complimenten over TimeMaud!

Organisatie One Local Day


Meer Reviews lezen? Lees HIER wat anderen over ons zeggen