Beluister TimeMaud Live

Op deze pagina vind je muziek, foto’s en video van TimeMaud. Allemaal Live gespeeld

Meer Video’s

Kijk voor nog veel meer live video’s op onze Instagram en facebookpagina

 

Bruiloft, festival, dorpsfeest of bedrijfsfeest, TimeMaud heeft voor alle gelegenheden de juiste band.

TimeMaud is in verschillende bezettingen te boeken, van klein en intiem t/m Groots en meeslepend. Van diner bij kaarslicht tot dampende feesttent. 

We vertellen je graag meer over hoe een TimeMaud Feest eruitziet! Wist je bijvoorbeeld dat TimeMaud in wel 7 verschillende bezettingen te boeken is? En dat we voor huwelijksceremonies een speciale bezetting hebben? Dat wij zowel een volle feesttent als een intiem diner van muziek kunnen voorzien? Voor elk evenement en élk budget is er een geschikte TimeMaud bezetting. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Ben je op zoek naar een band voor jouw feest maar twijfel je voor welke bezetting je wilt kiezen? Neem gerust contact met ons op. We bespreken samen jullie wensen en zoeken een geschikte band binnen jullie budget. 

 

Nijmeegse Vierdaagse

 

 

Muziek tijdens de huwelijksceremonie

Wist je dat TimeMaud ook live muziek tijdens de huwelijksceremonie verzorgt? Dit doen we met LiedjesLiefde- live muziek tijdens de huwelijksceremonie.

Wil je ook muziek tijdens het proosten en het aansnijden van de taart? Dan spelen we gewoon nog even door. Voor het feest in de avond vragen we onze muzikantenvrienden om erbij te komen en samen met jullie een dik feest te maken! Wij kunnen de muziek gedurende de hele dag verzorgen.

 

Beluister TimeMaud XXL Live

TimeMaud Trio Live

 

 

TimeMaud Duo