ByDianne Fotografie

Ben je op zoek naar live muziek tijdens de huwelijksceremonie luister dan eens naar TimeMaud

Vertel ons jullie persoonlijke lied of liedjes en wij zullen deze live ten gehore brengen tijdens jullie huwelijksceremonie.

Stel je voor.. een prachtig aangeklede ruimte, de zon die zachtjes naar binnen schijnt en de ruimte gevuld met alle familie en vrienden die zitten te popelen tot jij je entree maakt. Jij en je aanstaande hebben elkaar nog niet gezien maar zo gauw de deuren openen zie je hem staan. Je loopt binnen op de muziek van jullie keuze, het liedje waarop jullie voor het eerst hebben gezoend..

Met TimeMaud hebben wij al vele huwelijksceremonies mogen begeleiden maar nog altijd vinden wij het heel speciaal. Juist omdat jullie zelf de liedjes hebben uitgekozen krijgen wij een kijkje in jullie leven en jullie liefde voor elkaar. Muziek raakt gewoon.

Afgelopen week speelden wij in de Pollepleats tijdens een prachtige ceremonie. Ed Sheerans Perfect was ons laatste lied dat het einde van de ceremonie inluidde. Dit filmpje is gemaakt door de BABS terwijl het bruidspaar de ruimte rustig verliet.

 

Perfect – Ed Sheeran door TimeMaud Duo 27 september 2018

 

 

Kijk hier voor meer filmpjes van huwelijksceremonies en inspiratie